Gratis verzending vanaf € 49,95
Persoonlijk advies, óók online
Elke week nieuwe items!
Vóór 15:00 uur besteld -> volgende dag in huis

Betaling & levering

Wij willen dat u veilig en met plezier in onze online winkel shopt. Daarom gebruiken wij alleen betaalsystemen die veilig, actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt u alle mogelijke betaalmethoden terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die bij u past.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die u doorgeeft om uw betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Charme Mode worden gelezen of anderszins achterhaald. 

Betaalmogelijkheden

Als u uw bestelling in uw winkelwagen heeft geplaatst en u heeft uw adresgegevens ingevuld, kunt u uw bestelling afronden door te kiezen uit de onderstaande betaalmogelijkheden. Hiervoor gelden de algemene zaken:

  • Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat uw e-mailadres klopt.
  • De e-mail is een orderbevestiging, geen betalingsbewijs. 
  • Alle prijzen die vermeld staan op de webshop zijn inclusief BTW.
  • Charme Mode hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van Charme Mode of uw creditcard. 
  • Het is niet mogelijk om op rekening te betalen
  • U kunt betalen met iDeal of creditcard, Visa of Mastercard.

Levering

Als u uw bestelling heeft afgerond en betaald, ontvangt u van ons een bevestigingsmail, waarna wij vervolgens direct aan de slag gaan om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen door DHL. Ook kan de bestelling kosteloos opgehaald worden in de winkel tijdens winkeltijden. Indien een artikel toch niet voorradig is nemen wij binnen 1-2 dagen contact met u op.

Levertijd en verzendkosten

Als u voor 16.00u besteld, dan zal de bestelling diezelfde dag de deur uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,50 ongeacht het gewicht en de grootte van het pakket. Voor die €4,50 is het pakket verzekerd tot €500,-, krijgt u een track&trace code, wordt het pakket bij u thuis bezorgd of bij een DHL servicepunt. Bij besteding van €100,- of meer zijn de verzendkosten gratis (alleen binnen Nederland).

Voor bezorgen buiten Nederland gelden andere tarieven. Verzendkosten naar België bedragen €10,00.

Moment van levering

U ontvangt van ons een track&trace code waarmee u uw pakket kunt volgen op . Bent u niet thuis op het moment van levering, dan komt de postbezorger de volgende dag nog een keer. Ben u er dan nog niet, dan gaat het pakket naar een voor u dichtstbijzijnde DHL servicepunt.

Ophalen in de winkel

Er is ook een mogelijkheid om uw bestelling in de winkel op te halen tijdens openingstijden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Let op! U dient de bevestigingsmail van uw bestelling uit te printen en mee te nemen naar de winkel als afhaalbewijs, evenals uw legitimatie.

Adres van de winkel:

Charme Mode
Graaf Willem II Straat 41
2691 MW 's-Gravenzande

Openingstijden: 

Maandag 13.00-17.30u
Dinsdag t/m donderdag 10.00-17.30u
Vrijdag 9.30-18.00u
Zaterdag 9.30-17.00u


Let op! Het komt wel eens voor dat pakketten bij de Postsoorteercentra achterblijven waardoor de levering vertraging kan hebben, wij vragen hiervoor uw begrip en pas contact met ons op te nemen, per e-mail of telefoon, wanneer de bestelling na 3 werkdagen nog niet is ontvangen.

Bestelling niet ontvangen?

Charme Mode doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling netjes en op tijd wordt bezorgd onder andere door een track&trace code mee te zenden. Toch kan er altijd iets misgaan. Heeft u uw bestelling niet ontvangen binnen de gestelde levertijd, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Telefoon: 0174-422343 
E-mail:   [email protected]

Kunnen wij uw bestelling niet afleveren?

Als uw bestelling niet afgeleverd kan worden om welke reden dan ook, ontvangt u een herinnering van DHL, met de mogelijkheid het pakket op te halen bij een DHL servicepunt bij u in de buurt. 

Wanneer het pakket niet opgehaald wordt bij het afhaalpunt, is Charme Mode gerechtigd om €6,95 in rekening te brengen voor de retourzending van uw bestelling naar Charme Mode. Uw pakket blijft 7 dagen bij het afhaalpunt liggen om opgehaald te worden. 

Kijk voor meer informatie op www.dhl.com

Gratis verzending vanaf € 49,95
Persoonlijk advies, óók online
Elke week nieuwe items!
Vóór 15:00 uur besteld -> volgende dag in huis