Al meer dan 10 jaar is Charme Mode dé winkel van het Westland voor de leukste damesmode, nieuwste trends, schoenen, accessoires en homegifts. De collectie wordt naast bekende merken zoals Geisha, Aaiko, Freequent en Ydence wekelijks aangevuld met betaalbare mode volgens de laatste trends. Hierdoor ontstaat een waanzinnig leuk mix&match assortiment waardoor klanten elke dag verrast worden met nieuwe items in elke prijsklasse.

Naast kleding verkopen we een uitgebreide collectie schoenen, accessoires en homegifts van oa. Lazamani, Shoecolate, Bullboxer, DWRS, The Giftlabel, Rockstyle, Label Kiki en IKKI. Het ervaren en professionele verkoopteam neemt altijd tijd voor een eerlijk en passend advies. Volg ons op Facebook en Instagram voor actuele aanvullingen op de collectie. 

Wij zijn erg blij dat we nu ook de service kunnen bieden van de webshop! 24/7 shoppen in de leukste fashionstore van 's-Gravenzande. Mocht je vragen hebben over een artikel, bestelling, of iets anders, dan kun je ons altijd per e-mail bereiken via [email protected] of per mobiel 0618683207. 

Bezoekadres:

Graaf Willem II straat 41
2691 MW ’s-Gravenzande

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 9:30 – 18:00 uur
Zaterdag 9:30 - 17:00 uur