Charme Mode is een damesmodewinkel in het centrum van ’s-Gravenzande met een ruime keuze aan bekende kleding-, schoenen- en accessoiresmerken voor de modebewuste vrouw van alle leeftijden. De collectie wordt naast bekende merken zoals Geisha, Aaiko, Freequent en Ambika wekelijks aangevuld met betaalbare mode uit Frankrijk en Italië volgens de laatste trends. Hierdoor ontstaat een waanzinnig leuk mix-&-match assortiment waardoor klanten elke week weer verrast worden met items in elke prijsklasse.

Naast kleding verkopen we een uitgebreide collectie schoenen en accessoires van Lazamani, Shoecolate, Bullboxer, Club Manhattan, IKKI en Baggyshop. Hierdoor kan je compleet aangekleed de winkel uit! Het ervaren en professionele team neemt altijd de tijd voor een eerlijk en passend advies. Volg ons op Facebook en Instagram om de laatste aanvullingen op de collectie te volgen en mee te doen aan Like&Win acties met mooie prijzen.

Wil je een afspraak maken met onze styliste voor persoonlijk stylingadvies? Stuur dan een mail naar [email protected].

Wij zijn ook erg blij dat we nu de service kunnen bieden van de webshop! 24/7 shoppen in de leukste fashionstore van 's-Gravenzande, met dezelfde persoonlijke touch en betrouwbaarheid die we ook in de winkel bieden. Elke week hebben we nieuwe items, stijl-tips en regelmatig leuke blogs. Mocht je vragen hebben over een artikel, je bestelling, of iets anders, dan kun je ons altijd per e-mail bereiken via [email protected].

Bezoekadres:

Graaf Willem II straat 41
2691 MW ’s-Gravenzande

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 9:30 – 18:00 uur
Zaterdag 9:30 - 17:00 uur
Zondag 13:00 – 17:00 uur (elke 1e zondag van de maand)