Gratis verzending vanaf € 49,95
Persoonlijk advies, óók online
Elke week nieuwe items!
Vóór 15:00 uur besteld -> volgende dag in huis

Disclaimer

Inhoud

Hoewel Charme Mode ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan Charme Mode niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Charme Mode kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Charme Mode accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site naar verwezen wordt. Charme Mode kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie. 

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Charme Mode geen invloed heeft. Charme Mode kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op websites van derden. 

Privacy

Alle gegevens die u invoert, zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Charme Mode zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Charme Mode zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Copyright  

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen. 

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd met de wet zijn, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen die elders op deze website worden gedaan. 

 

Gratis verzending vanaf € 49,95
Persoonlijk advies, óók online
Elke week nieuwe items!
Vóór 15:00 uur besteld -> volgende dag in huis